algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Font

El col·lectiu Rata Pinyada, que defensa que es posi fi a l'actual configuració de la plaça Jinetes de Alcalá, no té gaire simpatia envers Esquerra Unida. Fa anys ja va fer un pamflet atacant durament Joan Font, un assessor d'EU que fou denunciat, acusat de fer-se una construcció il·legal a Marratxí.

Afedeco  

Els comerciants agrupats a Afedeco es mostren favorables a la construcció d'un aparcament subterrani a la plaça porta de Santa Catalina perquè «l'accés al centre és de cada pic més insostenible a causa del caos circulatori». Els comerciants se senten «perjudicats davant les grans superfícies», que tenen el seu propi aparcament. També aplaudeixen les obres d'embelliment i infraestructura que inciarà Cort, perquè potencien tota la zona.

Rata Pinyada  

Per cert, que la plaça porta de Santa Catalina va aparèixer ahir plena de pamflets signats pel col·lectiu Rata Pinyada. El dia abans s'havien manifestat els contraris a la reforma de la plaça i a la tala de pins. Però l'escrit de Rata Pinyada afirma: «Aquests pins beuen de la sang dels afusellats». Després, titlla els quatre partits del Pacte de Progrés d'«Els quatre genets d'Alcalá», i es demana: «Els pins sí... i el monument feixista, també?». L'escrit exigeix un monument per al mallorquí Antoni Coll, heroi i màrtir de la República democràtica en el setge de Madrid el 1936, i totalment oblidat i anorreat per l'actual esquerra illenca, que ara defensa que es mantengui la configuració de la plaça porta de Santa Catalina, dedicada en els anys 40 per l'Ajuntament falangista als «Jinetes de Alcalá», que es troben entre els colpistes més ferotges que hagin trepitjat mai Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris