bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Queixes dels alumnes de Llengua I /UIB Sa Riera)

Còpia de la carta que s'ha enviat al rector de la UIB i a l'administradora de l'edifici Sa Riera:

Senyor rector, els alumnes de Llengua I del Pla de Reciclatge Lingüístic i Cultural que es fa a l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de les Illes Balears que feim les classes cada dimarts de 9.00 a 12.00 h. denunciam: "Que l'ICE ens ha assignat l'aula 14 de Sa Riera com a lloc d'aprenentatge, "que aquesta aula no disposa de calefacció ni d'instal·lacions adequades per pal·liar el fred (no podem connectar tampoc radiadors elèctrics), "que des del començament del curs (novembre de 2000) no s'ha fet res per protegir-nos del fred, "que durant tres hores seguides patim fred sense necessitat i com a conseqüència d'això la nostra salut i el nostre rendiment acadèmic minven, "que feim les classes amb la roba d'abric a damunt i, a més de ser incòmode, seguim tenint fred.

Volem recordar-vos que l'assistència a les classes és necessària i fer-ho en condicions dignes no ha de ser un privilegi sinó un dret. El fet que aquest problema s'arrossegui de cursos anteriors i que encara no s'hagi cercat cap solució per solucionar-lo és una prova clara de la indiferència, de la deixadesa i de l'abandonament que aquesta Administració sent cap als seus alumnes. Per totes aquestes raons, exigim una solució immediata.

Volem convidar-vos, també, a compartir el nostre iglú acadèmic el proper dimarts perquè pugueu sentir in situ les nostres queixes, amb l'esperança que ja no faci falta perquè abans de vós hagi arribat la solució.

En el cas que les nostres peticions no fossin ateses se'ns havien ocorregut qualcunes mesures de pressió (com ara anar a classe amb una flassadeta, o okupar una aula en condicions climatològiques acceptables o a qualque despatx ben calentet i acollidor) però confiam que la Casa en trobarà qualcuna de millor.

Esperam que no ignoreu aquest problema que us plantejam i que el soluiconeu al més aviat possible.
Atentament,

Els alumnes de Llengua I. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris