algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
14°

Camps

L'exconseller de Treball, Guillem Camps, ha tornat a l'actualitat per la denúncia dels fons reservats que ha efectuat el seu successor, Eberhard Grosske, que desplaça la responsabilitat cap a l'exdirector general Xavier Cubero. La qüestió és que Camps recordava ahir vells temps amb el gerent de la Fundació Universitat/Empresa, Miquel Carrió.

Lleig Queda molt lleig que els que han nomenat el jurat del certamen de pel·lícules en català no hagin tingut en compte que un d'ells, Simó Andreu, actua en una de les pel·lícules que opten al premi. Vaja, vaja, vaja: que d'entrada hi ha una pel·lícula que no pot guanyar cap premi, llevat que les coses s'arreglin amb una certa elegància.

Reconeixement Els diputats d'aquesta legislatura que han renunciat a l'escó rebran una medalla de mans de Maximilià Morales. Són Damià Pons, Antoni Pascual, Pilar Costa, Francisca Tur, Catalina Palau, Rosa Estaràs, Jaume Matas i Joan Antoni Ramonell.

UM Les peculiaritats del partit de Maria Antònia Munar fan que avui coneguem l'executiva d'UM, resultant del congrés de desembre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris