muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Consell Insular

Alguns militars comentaren ahir l'absència de representants del Consell de Mallorca en la celebració de la Pasqua Militar. Bé, entre d'altres coses, tot i que no són «radicals», els dos partits que cogovernen la institució són nacionalistes. És una bona explicació, o no? Una altra seria que no els hi han convidat. Nosaltres no ho sabem. Per cert, el Partit Popular s'interessarà demà en el ple del CIM sobre la campanya publicitària que du per títol «Mallorca, ara tot és teu».

• Rabasco Joaquín Rabasco estava ahir molt tranquil. Mentre li llegien els mèrits pels quals li era lliurat el «Barco de rejilla», ell s'entretenia fent un «vaixell de paper». És obvi que "i estam segurs que no n'era la intenció" el Lobby per la Independència l'ha fet feliç amb aquesta distinció. Convé fixar-se en les reaccions de l'adversari per jutjar el grau d'encert d'una iniciativa. Ara bé, nosaltres no hi entram, ni en sortim.

• Altres premiats En edicions anteriors, els guardonats se sentien agredits. La reacció d'alguns integrants de la Plataforma forastero-botifarra de las Lenguas de Mallorca fou antològica.

• Ruiz Antonio Ruiz Miñarro, fins fa molt poc temps una de les persones amb més pes a Sa Nostra, ha demanat una excedència, que li ha estat concedida, a la caixa d'estalvis per dedicar-se a l'empresa privada.

• Melià Joan Melià, director general de Política Lingüística, fa honor a la fama que té de persona feinera i assenyada. I també decidida. Donam per cert que, si no s'hagués apujat el nivell de català a les oposicions, ell hauria dimitit. Ho sabem de bona tinta. Tornant a la seva tasca, el pressupost no li permet fer-ne ostentació, però, amb un parell d'anys, el seu pas per la Direcció General es començarà a notar en la vida quotidiana. La feina silenciosa i a mig termini també mereix reconeixement.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris