algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

MMI,XXI,uau!

(Serà el que vulguem que sigui, però tot nostre) (?) L'any s'acomiada amb mal temps, espès però sense profecies apocalíptiques. Ni efecte 2001 ni psicosi parisenca. Joan Puigcercós amb un atac de pedres, perdent-se la manifa d'ahir.

I Llorenç Santamaria postulat a Eurovisió(n) amb un optimista «No és tan difícil», un títol tan intel·ligible a Madrid que despertarà més d'una riallada.

El mallorquí ja ha triomfat. Ha fet assumir als del Principat un dels trets illencs diferencials: la capacitat inigualable de riure's de les limitacions pròpies. La putada més grossa seria l'acceptació d'un representant cantant en polac, qui vol guanyar la primera Eurovisió(n) del segle representant a Televisión Española?

El bergant d'Idò Records sap bé el que fa: vol fer com si volgués entrar al vint-i-u com Massiel, però en realitat el que fa és fotre's del sant i de la festa. Es presenta com un successor digne de Sergio Dalma, tot i que va deixar ja fa temps les grenyes de latin lover en una perruqueria de Barcelona. L'anticatalanisme mallorquinista hauria de contraatacar, i proposar algun dels seus exponents "no mir ningú" per competir amb Santamaria en castellorquí.

Com més serem més riurem.
La fi del segle es presenta avui com un deja-vu estrambòtic de ara-sí-és-la-darrera, però sense les ganes de la de l'any passat. El màrqueting no ha fet efecte aquesta vegada, tot i que ara sí que ve el vint-i-u, el llop en forma de mil·lenni. Jo si fos tu llogaria un búnquer, em proveiria de xocolata amb xurros i hi quedaria tot sol fins passat demà a les tres de l'horabaixa mirant els programes de cap d'any televisiu i les repeticions de rigor en rigorós directe. Potser així sí que el món se t'acabarà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris