muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Uep, mil·lenni!

90518

Acaba el 2000 i, al Parlament gallec, s'arma un gran escàndol entre l'independentista Beiras i el conseller Pérez Varela. Les dues parts empren el meu llibre «La trama civil del golpe», publicat per Planeta, l'any 1982, com a fonament dels respectius arguments d'atac. Als diaris gallecs dels dos darrers mesos hi ha les meves opinions sobre el tema i a la revista «Tempos Novos», vuit pàgines d'entrevista. Com a signe de la divina providència, enguany és el primer pic, en 30 anys d'ininterrompuda tasca diària, que no he rebut cap felicitació ni cap vituperi dels polítics illencs. Es veu que progressam a les totes. Tant de bo que l'amic Massot i Muntaner m'envia el seu llibre sobre n'Sbert i se sap que ha rebut el treball que m'encomanà sobre Villalonga i Bernanos i que, a l'Espai Mallorca, adquirí el llibre de Santandreu sobre la meva existència...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris