nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Otzoup

Discutit i també discutible, Pedro Otzoup deixa una herència interessant en la Mallorca del nou mil·lenni. Otzoup "tot i no ser arquitecte col·legiat" importà un disseny urbanístic mediterrani italofrancès del qual fou promotor en urbanitzacions de gran èxit, que es prenien de les mans els primers estrangers residents i que foren copiades per tota la costa mallorquina. El llegat del desaparegut Otzoup, que és tan interessant urbanísticament com socialment polèmic, és mereixedor d'un estudi rigorós perquè se'n podrien treure moltes lliçons.

De 1.000 a 4.000 En certs ambients es comenta que els mil aparcaments del futur recinte firal, objecte de polèmica per la necessitat de construir una gran torre en l'edifici, seran insuficients per contenir les allaus de cotxes de les grans fires. Tecnoturística, per exemple, arriba a concentrar entre 3.000 i 4.000 cotxes de visitants i expositors. De moment no s'ha plantejat com solucionar de manera raonada aquest problema més enllà d'«aparca on puguis».

Munar Hi ha comentaris en el CIM en el sentit que els consellers del PSM i d'UM quasi no es parlen. Correspon a la presidenta Munar solucionar les coses.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris