muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Amics i amigues de Son Sardina i sa Garriga

L'Associació d'Amics i Amigues de Son Sardina i sa Garriga s'oposa frontalment a la proposta de la presidenta del Consell de Mallorca de continuar el II Cinturó de Palma fins a la Universitat. Les raons són aquestes:

"La perifèria de Palma està suportant una gran pressió mediambiental. Podem afirmar que estam assistint a la destrucció de l'antiga perifèria rural. En són exemples, entre d'altres, el complex de Son Reus, l'ampliació del polígon de Son Castelló cap a Son Rossinyol i la proliferació d'urbanitzacions il·legals.

"Hi ha altres solucions, per exemple reforçar la xarxa viària existent, en especial del camí dels Reis, i crear una xarxa de ferrocarrils urbans per exemple entre la ciutat i el Campus, o entorn de la badia.

"La construcció de successives vies de cintura entorn de les ciutats implica un model clarament desenvolupista i destructor del medi ambient. Per acabar fent coses com aquesta no pagava la pena fer «Pacte de Progrés», ja que aquest és el model seguit pel PP durant dècades.

"Defensar el II Cinturó resulta un tant sorprenent, precisament quan la Conselleria d'Obres Públiques havia abandonat aquest projecte (després que la nostra associació juntament amb l'Associació de Veïnats de sa Garriga presentàs més de 400 al·legacions al projecte de construcció d'un nou vial entre les carreteres de Sóller i de Valldemossa).

I ja per acabar, volem indicar que realitzarem tots els esforços que puguem per mobilitzar l'opinió pública i, en especial els veïns de Son Sardina i sa Garriga contra un projecte tan destructor.

Amics i amigues de Son Sardina sa Garriga.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris