lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Tot per l'audiència

L'Euskal Telebista va ser líder en audiència al País Basc en el decurs de la Nit de Nadal, moment en el qual el rei Joan Carles va pronunciar el tradicional discurs de cada any per totes les TV de l'Estat menys per aquesta. El primer canal de l'ETB, que s'emet íntegrament en euskera, aconseguí una quota de pantalla del 22'3 per cent d'audiència, i el segon canal, en espanyol, un 21'2. És a dir, quasi la meitat del telespectadors bascs no escoltaren el rei. No és estrany que els responsables de l'ETB diguin que estan d'allò més «satisfets».

Munar Crida l'atenció el radical i absolut silenci de Maria Antònia Munar a l'hora de valorar el dictamen del Consell d'Estat, que «desnaturalitza» la Llei de consells aprovada pel Pacte de Progrés. No obstant això, és possible que darrere d'aquest silenci hi hagi tota una estratègia de defens de la norma que, per ara, no s'ha de revelar per fer-la més efectiva. No d'una altra manera s'entén que Munar calli de la manera tan prudent i mesurada com ho fa.

Nadal El dirigent d'UM i del CIM Miquel Nadal és un dels més durs a l'hora de no voler ponts amb el PP. Aquest té clar el que és el Pacte de Progrés.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris