nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Cànoves

El secretari d'organització del PSIB-PSOE, Damià Cànoves, ja «alliberat» de moltes de les seves tasques en el Consolat de la Mar, es prepara per fer una veritable tasca de rearticulació del partit, sobretot a Mallorca, i en potenciar al màxim la seva presència a les diferents zones de l'illa. Cercarà l'increment de la militància, que actualment és d'unes 3.000 persones i, sobretot, la presència activa socialistes per tot arreu.

Suports Atenció al PSM que podria desenvolupar tota una campanya de suport a la llei de comerç que, de moment, encara no ha aprovat el Consell de Govern. Els nacionalistes estan disposats a fer d'aquesta iniciativa tota una bandera per fer veure als botiguers i comerciants en general que ells són el partit que veritablement defensa els seus interessos. També es considera que aquesta és la millor manera de marcar distàncies amb Unió Mallorquina. No s'ha d'oblidar que les relacions amb aquest partit són d'allò més fred des que el PSM decidí no pactar amb la gent de Munar en les passades eleccions generals.

Soler Es comenta per Inca que Cristòfol Soler no dóna senyals de vida. I allà sempre tindrà el reconeixement i la categoria d'expresident.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris