nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Rosa Estaràs

Cada cop hi ha més rumors en el sentit que si Jaume Matas decidia quedar a Madrid i no presentar-se a les pròximes eleccions autonòmiques, ella seria la candidata del PP. De fet, diuen que José María Aznar està entusiasmat amb els resultats de Rosa a les passades generals. Però això sempre estarà en mans de Matas i de com vulgui enfocar el seu futur polític, que allà pot ser brillant.

Fullana Diuen que una de les tasques més importants que té per endavant el nou director general de Presidència, Pere Fullana, és «humanitzar» la imatge del president, Francesc Antich. És a dir: procurar que no sembli un home compartimentat dins l'àmbit d'influència del PSIB-PSOE i passar a convertir-se en el president-pare-àrbitre de tots els partits del Pacte. Veurem si Fullana, home diplomàtic, aconseguirà aquest objectiu que, fins ara, no només havia estat impossible, sinó que també s'havien creat friccions amb altres líders del Pacte, que amb unes altres condicions s'haurien pogut evitar.

Munar Maria Antònia Munar fou, diumenge passat, un dels darrers clients que sortí, a les sis, d'uns grans magatzems de Jaume III.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris