algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Benedicto

La intervenció de Josep Benedicto, secretari general de Comissions Obreres, ha estat decisiva perquè el seu sindicat acceptàs l'increment del nivell de català a les oposicions. També s'ha sabut imposar a la mala educació, palesada en un primer comunicat, de la Secció Sindical de Comissions a la Comunitat Autònoma. Tot això l'honora i és just fer-ho saber.

UGT En canvi, la posició d'UGT costa una mica més d'entendre, a pesar que, finalment, «només» s'hi abstingué. Al sindicat Unió Obrera Balear condemnen el posicionament adoptat pels seguidors de Lorenzo Bravo: «Avui, catorze anys després de l'aprovació de la Llei de Normalització... fer potadetes perquè el Govern exigirà a les properes oposicions els nivells B i C, és a dir, coneixements elementals i mitjans segons la plaça a cobrir, és un escarni a la llengua de Ramon Llull i un acte discriminatori que perjudica els opositors catalanoparlants i, al mateix temps, atempta contra la necessària integració lingüística de la població castellanoparlant». Unió Obrera parla clar i català.

Rodríguez Un immens i «sospitós» paquet amb regals no passà ahir per l'escànner de Cort a causa de la mida. Anava dirigit a José M. Rodríguez.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris