muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Palou

Des del respecte que ens mereix la seva trajectòria, no podem deixar de demanar-nos com és possible que Joana Maria Palou conjugui la seva activitat al capdavant de l'àrea de la Cultura amb la participació en una empresa que organitza exposicions.

Aina Salom La combativa consellera Aina Salom va tornar a oferir mostres del seu tarannà combatiu al llarg del debat de pressuposts quan va replicar a Francesc Fiol que Gabriel Cañellas li havia dit que al PP li esperava molt de temps en els banquets de l'oposició.

Sopar Es confirma que les persones ofeses amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament organitzaran un sopar alternatiu a l'oficial de lliurament dels premis Ciutat de Palma. La nit de Sant Sebastià serà enguany doblement animada, tot i que Carme Feliu ha iniciat aproximacions tendents a demanar disculpes. La ciutat s'ha vist animada pels darrers esdeveniments del Casal Solleric. Qui ho hauria dit?

Grosske El conseller de Treball, Eberhard Grooske, no hauria de confondre les preguntes d'un periodista amb les opinions d'aquest.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris