algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Innocent

68370

Som un dels primers usuaris d'ONO a Mallorca i n'estic molt satisfet de com funciona la fibra òptica al meu telèfon, a la meva televisió i als meus viatges per Internet. Ho dic, no fos cosa que qualcú pensàs que, amb el dibuix d'avui, vull ferir els interessos d'una companya que m'ajuda cada dia a estar informat i a fer via en les meves comunicacions professionals. Només vull dir, perquè som un enamorat de la llengua, o sia, un filòleg, que, de les 10 lletres de la paraula «flonístico», només dues, la «O» i la «N», fan referència a la realitat que vol descriure i que la «F» i la «L» del mot volen dir «fly» en anglès, o sia, que vola més ràpid que qualsevol altre navegant. Però som innocent del crim lingüístic...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris