muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Francesc Antich

El president Antich no ha perdut el sentiment utòpic. En la seva felicitació de Nadal ens convida a acostar la realitat al somni. Es refereix al fet que «volem un país solidari, cohesionat, modern, orgullós de ser qui és».

Comerç Abans d'entrar en una guerra sampolicida per la llei de comerç, Munar hauria d'estar ben segura que en el seu partit tothom comprèn la posició que pren. Tenim algun motiu per posar-ho en dubte. Si més no, perquè, a primer cop d'ull, el petit botiguer hauria de ser un dels pals del paller d'un projecte com el dels uemites. De tota manera, des de fora, la polèmica es veu només com una guerra de partits amb gelosies ferotges. També sembla que algunes agrupacions d'UM no acaben de veure bé el pes excessiu que agafa Palma en la presa de decisions.

Ajuntament L'Ajuntament de Palma oferí ahir el tradicional brindis de Nadal als mitjans de comunicació. Hi cridà l'atenció l'absència dels grups de l'oposició municipal. Segons el batle, hi havien estat convocats.

López El portaveu d'Els Verds, Jordi López, és un altre que encara no sap la diferència entre una notícia i un «no vagi per dit». Que ho demani a Llauger.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris