muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

Microbis

El diputat del PSIB-PSOE, Antoni Diéguez, considera que el PP volgué córrer massa quan elaborava les esmenes als pressuposts del 2001. Així, assenyala la iniciativa per oferir ajuda als ajuntaments perquè adquireixin «microbis» "per «microxips»" amb l'objectiu de controlar els cans.

Pacte No tot és crispació en la vida política mallorquina. Per exemple, a l'hora de convocar per als brindis nadalencs ha funcionat un exquisit pacte institucional. No n'ha coincidit cap. Mem si l'exemple s'estén a d'altres camps.

Editors Nadal arriba sense que els editors mallorquins hagin enviat una allau d'obres a les llibreries. Vol dir que ha arribat la racionalitat a la producció editorial o vol dir, simplement, que hem entrat en una etapa de desacceleracció.

Audiovisual Després de tot el que ha plogut, fa ganes veure en quedarà això del model audivisual propi de les Illes Balears.

Carbonero El president del Parlament, Maximilià Morales ha tingut el bon gust de triar una obra de Maria Carbonero per a l'obsequi nadalenc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris