algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

Electes

Dins Unió Mallorquina es té molt clar que no hi ha gaire diferències entre els càrrecs electes i els no electes. Al cap i a la fi, si han anat en una llista ha estat per voluntat del partit i si tenen un càrrec, també. En tot cas, no volen que partit es confongui amb Maria Antònia Munar, per molt que adorin la presidenta.

Pacte Un grup d'independentistes que estan fascinats per la personalitat de Francesc Antich estan reconsiderant si li podran donar suport en les properes eleccions. Quin és el nou element que hi ha damunt la taula? El pacte antiterrorista signat entre el PP i el PSOE, que exclou el PNB. El text i la situació resultant els han molestat molt.

Premis Per segon any consecutiu sembla que els premis Ciutat de Palma arribaran a la nit de Sant Sebastià sense estar envoltats per la polèmica que originava conèixer-ne els guanyadors abans d'hora. No obstant això, es parla d'un sopar alternatiu a l'oficial de l'Ajuntament.

Pons El conseller d'Educació,Damià Pons, es preocupa per conèixer in situ la problemàtica d'un institut quan els responsables li ho demanen.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris