algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

UIB

Molta de gent es demana si l'escriptura de novel·les forma part de les activitats que té programades la UIB. Només així podria explicar-se que alguns professors utilitzin la platoforma de la Universitat per presentar les seves narracions, com si tinguessin res a veure amb l'activitat investigadora o docent que hi duen a terme. Si, a més, l'obra és publicada per una empresa privada i no es tracta d'una coproducció de la Universitat de les Illes Balears, això astora encara una mica més.

Més, encara La història resulta més paradoxal encara quan t'adones que el Departament de Publicacions de la UIB encara no ha tingut temps per organitzar una presentació de la història contemporània d'Amèrica de què és coautor Antoni Marimon. La Universitat de València, que participà en l'edició, ja fa setmanes que ha organitzat l'acte. Segur que els valencians no s'ho deuen creure quan se'ls parla de l'eficàcia del Departament de Publicacions de la Universitat de les Illes Balears.

Garcias És cert que el conseller de Presidència Antoni Garcias hauria pogut ser conseller d'Obres Públiques en algun moment de la seva vida?

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris