nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Rectificació

58496

Deia literalment: «Al 50è aniversari de l'Institut de Felanitx, ni mitja paraula sobre l'Institut que hi havia a la vila, quan els de la meva quinta estudiàvem el batxillerat... «Més tard, l'actual director, Pere Coves, publicava dues cartes "en el setmanari Felanitx i en aquest diari" en què manifestava la seva «indignació» i em demanava una rectificació pública i ràpida. Públic i ràpid, vaig respondre. A la fi, ens hem conegut i hem parlat en Coves i jo. Ell reconeix que el 50è aniversari era de l'Institut laboral, però diu que, al seu discurs, va fer referència a l'Institut del 1933. Jo no hi era, però no ho dubt i, per tant, rectific tot d'una allò de «ni mitja paraula». L'afabilitat d'en Coves em fa suposar que també ell sabrà canviar la indignació constant dels meus detractors per l'alegria, també constant, dels meus amics i lectors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris