algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

Dinar

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, dinà dimecres amb gent de la cultura que aprofitaren l'avinentesa per manifestar-li les seves preocupacions. Ens han contat que el nostre col·laborador Tomeu Martí li demanà que aquests anys de Govern nacionalista al Consell serveixin per, després de segles de menysteniment, recuperar un sentiment d'autoestima més enllà d'interessos conjunturals. La presidenta d'Unió Mallorquina, diuen, en prengué nota atentament.

Bus cultural Passant a l'apartat dels acords concrets, sembla que la presidenta Munar acceptà ajudar la iniciativa de crear un bus cultural que recorrerà els pobles de Mallorca amb l'objectiu de promocionar el nostre patrimoni cultural en el sentit més ampli de la paraula.

TV3 En aquests moments de polèmica per convenis, semba que ningú no es recorda dels projectes de conveni amb TV3. Quines coses tan estranyes passen a Mallorca!

Josep Melià Josep Melià gaudeix, pel que es veu, d'una influència creixent en el món nacionalista, en general, i a UM, en particular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris