nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Antoni Roig

Recomanam al cap del grup socialista a l'Ajuntament de Palma que, si no el té, adquireixi l'Alcover-Moll, ja que enguany celebram el centenaria de la lletra de convit que n'és a l'origen. Antoni Roig hi descobriria que «no vagi per dit» significa «ha de ser com si no s'hagués dit; això és, no es pot afirmar amb certesa». Gabriel Barceló, del PSM, intentà ahir, a Ultima Hora Ràdio, explicar a un alterat el significat de la locució. De tota manera, el malestar de Roig podria ser interpretat com que tradueix al castellà «no vagi per dit» per «Cuando el río suena, agua lleva». Si fos així, diríem que «Quien se pica, ajos come».

Més de Roig Una floreta: la coalició seria una manera d'evitar les primàries que amb tota certesa guanyaria Antoni Roig amb el suport incondicional de l'autèntic líder dels socialistes palmessans, Ramon Torres. I això sí que va per dit, com la pregunta: se sacrificaria Roig personalment perquè l'esquerra guanyàs Cort? Estam segurs que sí.

Armengol Francina Armengol ha donat exemple a d'altres candidats abandonant Inca després d'uns pobres resultats electorals davant Rotger.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris