nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Vaga

No és pot ser feliç un dia de vaga. Està prohibit. Les recomanacions dels metges "prohibit refredar-se i anar a urgències", l'anunci de caos, els advertiments dels mestres...

És que un no podrà ni agafar el bus "els funcionaris dels busos no hi estan cridats, a la vaga, però és igual: un no pot agafar ni el bus, mai. Tan feliços com seríem si també els busos fessin vaga, encara podríem donar-los la culpa als vaguistes de provocar el caos de trànsit al carrer Balmes a les set de l'horabaixa. Sigui com sigui, el carrer Balmes està sempre col·lapsat a les set de l'horabaixa, això no canviarà gaire amb la vaga. Només que als pacs no podran rebre els automobilistes amb crisis d'angoixa demanant receptes d'ansiolítics.

Ben mirat, no canvia gaire, la cosa. Serà com dijous passat, però amb nocturnitat i traïdoria. El pont de la setmana passada és com una vaga general i sacralitzada, trobi qualcú un dijous feiner encaixat entre dos festius. Almanco avui hi ha serveis mínims, i demà tot torna a la normalitat, però amb l'eufòria dels sindicats, que vagi com vagi la vaga, la vaga sempre és un èxit. Tot i que no s'apliquin les pujades salarials que demanen i es trepitgin els drets dels pobres funcionaris de les administracions públiques.

La notícia avui és que no funciona res. La pregunta és: quan funciona? Estam cansats de sentir que la sanitat és un caos, que si la burocràcia, la justícia, els bidells...

L'amo del quiosc de la cantonada sempre diu que els funcionaris es passen el dia llegint els diaris, uep, aquí. Tenen tot el dret. A més, si els funcionaris no llegissin els diaris, qui els llegiria? Els hem de donar tot el suport.

Avui almanco tenim una excusa per justificar que res no funciona. És que hi ha vaga.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris