nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Operació Palma

L'elecció a les diverses juntes locals del PP a Palma no és, com molts voldrien, una bassa d'oli. Sembla que en algunes es presentarà més d'una candidatura i que els moviments de Francesc Fiol per optar a la batlia de Palma el 2003 ja han començat. No cal dir que Fiol és vist com un exemple de polític intel·ligent, culte, moderat i dialogant, capaç de conduir el centredreta urbà cap a la modernitat i la renovació. Això no obstant, José María Rodríguez comanda molt i encara no ha decidit si beneeix l'operació.

Sorpresa Alguns militants esquerranosos han rebut amb sorpresa l'inici dels moviments per articular una candidatura unitària a Palma, perquè encara no n'havien estat avisats. «Sorpresa» no vol dir «rebuig», ja que l'operació «Palma de Progrés» es contempla amb expectativa. De moment, però, sembla que des d'on es veu clar és des de la direcció del PSIB-PSOE. Les converses són encara en una fase preliminar, però el rumb està traçat amb fermesa i es farà tot quant sigui possible per aconseguir-lo.

Roig Les negociacions entre «l'esquerra plural» descarten Antoni Roig com a número u a l'Ajuntament de Palma. El dos, si vol, el tindrà assegurat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris