nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Prostitució

El Lobby de Dones de Mallorca vol expressar el seu rebuig més profund a la decisió de l'Ajuntament de Palma d'expulsar les immigrants prostituïdes que fan feina a la porta de Sant Antoni i les Avingudes i concentrar-les als voltants de l'hipòdrom de Son Pardo. L'actitud de l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma es pot qualificar d'hipòcrita, masclista i racista, com ho demostra el fet d'aplicar mesures estrictament policíaques i segregacionistes a un problema que té més dimensions i més profundes.

L'Ajuntament de Palma ha criminalitzat aquest col·lectiu de dones immigrades de l'Àfrica sense preocupar-se d'esbrinar en quines condicions d'abús i explotació han vingut i sobreviuen a Palma.

Sens dubte les autoritats municipals coneixen bé el volum de negoci il·legal que grups mafiosos fan quan prostitueixen dones en situació d'indefensió, com varen ser primer les immigrants llatinoamericanes i caribenques i ara les que provenen de l'Àfrica. El Lobby de Dones insta les institucions, i en primer lloc l'Ajuntament de Palma, que reconsiderin el problema amb tota la seva dimensió i les seves conseqüències.

Que les forces policíaques, en lloc de criminalitzar dones desvalgudes, investiguin i actuïn sobre les màfies que fan de l'abús i de la coacció el seu negoci.

Que les institucions responsables emprenguin mesures d'acció social i humanitària sobre el col·lectiu de dones que ara sobreviuen en pitjors condicions a Mallorca.

Lobby de Dones de Mallorca

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris