nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Un milió de dòlars

El consolat dels EUA a les Balears calcula que els sis mil tripulants dels portaavions que visiten una ciutat portuària deixen, més o manco, un milió de dòlars per dia, és a dir, uns 180 milions de pessetes. No és estrany que més d'un comerciant "i també més d'un polític conservador" es duguin les mans al cap quan veuen que són els propis membres del Govern de Progrés els que es manifesten contra aquests vaixells de guerra. Però les coses són com són.

Pot tornar Dins l'ambient de la tertúlia que se celebrà aquest dissabte a Pula quedà la sensació que hi ha moltes possibilitats que Jaume Matas torni a la política local. El secretari general del PP, Javier Arenas, no es cansà de repetir que «hemos tomado prestado a Jaume de Baleares». I ja se sap que quan una cosa es deixa en penyora, s'ha de tornar.

Coalició L'esquerra o el progressisme "com prefereixi el lector" ha començat a treballar de cara a les eleccions municipals del 2003. Hi ha intensos contactes entre els diversos grups polítics de cara a constituir una candidatura unitària a l'Ajuntament de Palma. Sembla que en principi hi ha bona disposició en el PSIB-PSOE, Esquerra Unida i Els Verds. La gran incògnita és saber què voldrà fer el PSM, ja que aquesta organització política és molt gelosa de la seva autonomia. Queden dos anys i mig per a les municipals, però l'esquerra no vol esperar al darrer dia.

Pacte El PSIB no ha renunciat al Pacte amb la ciutadania que anuncià el secretari d'organització, Damià Cànoves. La iniciativa es prepara amb molta de cura. També es mantenen a l'espera que vagin sorgint plataformes ciutadanes de suport a la iniciativa. La preparació de la «batalla» del 2003 ha començat en tots els partits després de la celebració dels congressos. Les fitxes són damunt la taula i caldrà seguir-ne amb atenció tots els moviments.

Comença Nadal Maximilià Morales és el polític més matiner: ja ha convocat els periodistes a una recepció nadalenca per donar-los els molts d'anys. Això serà aquest dijous al Parlament.

Perelló Joan Perelló, regidor del primer Ajuntament democràtic de Palma, sona com a possible candidat del PSM a la batlia de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris