algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Escriure, llegir, plorar

76334

Quan ho penses bé i reconeixes que tenen raó els qui et fan el contrari i, fins i tot, els qui t'insulten olímpicament, has fet una pasa de gegant pel camí de la immensa esplanada del seny i de la bondat. Aleshores, comences a ser progressista. Em recordava un amic, la setmana passada, que n'he tirades moltes, de figues, al llarg dels anys que fa que li peg al periodisme. Tenia raó, però jo li assegurava que, d'entre totes les paraules escrites i publicades, no en trobaria cap amb la qual jo intentàs perjudicar ningú. Per molt imbècil que em sembli una persona, mai no li negaré el seu dret a opinar com vulgui. A Espanya, deia en Larra, escriure és plorar. De vegades, però, és pitjor llegir, diria jo...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris