algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

València

Al diari digital Vilaweb estan molt enfadats amb Freixenet: «L'empresa de Sant Sadurní d'Anoia, en la seva campanya publicitària per a aquestes festes, ha tornat a menystenir la llengua catalana. Aquesta vegada ha tocat el torn als ciutadans del País Valencià. L'anunci, al territori valencià, es passà majoritòriament en castellà amb només unes frases anecdòtiques en la llengua pròpia. I a més, en l'anunci general per a tot l'Estat, les anomenades bombolles de cada país s'identifiquen en la seva llengua pròpia. Tret de la de València, que s'expressa en un correcte castellà».

Centralisme La visió mallorquinocentrista de l'Arxipèlag fa que sovint s'oblidi el pes electoral de Menorca i de les Pitiüses. En el cas d'Eivissa i Formentera una disgregació del Pacte Progressista o de la COP, significaria de manera quasi mecànica un retorn del PP a les institucions. Pareix que Joan Buades ho comença a entendre i assaja aproximacions a Pilar Costa. I a Formenterà, què passarà amb la COP?

Reus Com així Bartomeu Reus encara no ha valorat la sentència del Constitucional sobre l'impost ecològic? Està trist o està content?

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris