algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Benedicto

Ha llegit Josep Benedicto, secretari general de CCOO, l'«educada» nota de premsa del seus correligionaris sobre la normalització?

Cañellas

Aquesta ha estat la setmana de la reaparició pública de dos Cañellas. L'expresident del Govern balear es deixà veure en l'acte de celebració de la Constitució. Carlos Cañellas sempre ha estat menys protocol·lari i va per feina. El germà petit dels Cañellas, juntament amb Joan Forcades, organitza un partit de dreta comme il faut.

Del Castillo

La molt humanitària i humanista ministra d'Educació i Cultura, Pilar de Castillo, reconeix que l'ensenyament secundari té un pressupost inferior d'un 40% a la mitjana europea. No convindria començar per corregir això, ministra?.

Llicenciatura

Els alumnes de magisteri es manifestaran per demanar la conversió dels seus estudis en una llicenciatura. Aquesta és una bona idea de la qual podrien prendre nota Damià Pons i Pilar del Castillo. Si es parla tant d'adaptar el sistema educatiu a les noves exigències socials, per què no començar amb la formació del professorat, és a dir, pels fonaments.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris