muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Turisme

Haurem d'estar agraïts a la campanya de promoció del turisme d'hivern que duen a terme alguns dirigents polítics estatals que no perden ocasió de venir a jugar una partideta de paddle a Mallorca el cap de setmana. Celestí Alomar els haurà de condecorar.

TVE Convé seguir amb atenció la discussió entre el PSIB-PSOE i el PSM sobre el conveni amb Televisió Espanyola. Hem sentit la temptació de tirar d'hemeroteca i recordar els respectius posicionaments quan el darrer Govern del PP signà el conveni. Però esperarem una miqueta.

Congrés Els seguidors de la vida política es mantenen expectants davant el Congrés d'Unió Mallorquina, que és, al mateix temps, el primer partit del Govern i el primer partit de l'oposició. De centre, clar.

Bombolles Sabeu que a la publicitat de Freixenet, la «bombolla» valenciana s'expressa en castellà, a diferència de la catalana i de la balear? La veritat és que no sorprèn.

Matas El 1991 Matas era director general de Pressuposts. Advertí Forcades sobre la possible inconstitucionalitat de l'impost ecològic?

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris