algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Feliu

La regidora de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Palma, Carme Feliu, qualificà de «personatgets» i de «pseudointel·lectuals» les persones que es manifestaren contra l'exposició de Lladró al Solleric. Un grup de ciutadans considera que Feliu ha sobrepassat tots els límits admissibles en voler desqualificar aquells que exerceixen el dret a la discrepància. En conseqüència, han iniciat una campanya de recollida de firmes per exigir la dimissió de la regidora de Cultura i Joventut.

Caps de premsa A pesar dels avisos, hi ha caps de premsa que no acaben d'entendre gaire bé quina és la seva funció. Per ventura es creuen que beneficien els seus consellers, però, a la llarga, no fan res més que perjudicar-los si no procuren que tenguin una relació fluïda i cordial amb els mitjans de comunicació.

Constitució Ens hem d'alegrar que alguns dels que s'oposaven a la Constitució, com Aznar, ara la defensin tant i tant. Rectificar és de savis.

Vallespir Sorprèn que l'assessor de Sanitat, Pere Vallespir, no hagi respost encara les acusacions d'irregularitats administratives de Creu Roja.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris