nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Tomeu, amic de l'ànima

86248

Érem un trio inseparable: en Tomeu Forteza, en Miquel Alenyà i un servidor. Vaig viure amb ells, a Roma, els dies més decisius de la meva vida. Després, en Tomeu es doctorà en Filosofia, en Miquel es convertí en l'economista més important de Mallorca i jo vaig seguir el camí on encara no hi ha retorn. El setmanari Felanitx i jo hem fet referència a l'obra filosòfica de Forteza. Al seu apartament d'estiu hi ha un oli meu de grans dimensions que és una visió coral del nostre poble nadiu. Fa uns mesos, amb en Santandreu, Tomeu i jo celebràrem, amb una teca memorable a Portocolom, el seu seixantè aniversari. Son pare també fou, si no vaig errat, professor de l'Institut de Felanitx.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris