muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

La guerra dels falcons

El regidor de Cort José Manuel Sierra, un dels falcons de l'actual Govern municipal, ha posat a prova la seva força en la corporació intentant defenestrar el cap de la Policia Local, Joan Feliu. Els moviments del falcó han estat observats amb expectació per altres regidors del PP. I és que Sierra s'hi juga molt: la seva posició sortirà reforçada si Feliu cau. Sinó, els reforçats seran uns altres falcons.

Era a Madrid L'any passat, el candidat derrotat del PP Jaume Matas desaparegué i no assistí a la festa de la Constitució. Tothom es demanava: «I on és, en Jaume». Enguany, tampoc no hi ha anat, però tenia una excusa acceptable: era a Madrid, celebrant la «festa grossa» amb Aznar, Rudi i companyia.

Interferències Algunes televisions locals de la Part Forana han detectat interferències importants en els seus senyals. I és que fa dos dies que començà a emetre un nou operador en el canal 32. El senyal té una gran potència perquè es distribueix des d'Alfàbia. De moment, es capta una caràtula molt borrosa i el so d'una cadena de ràdio espanyola.

Preservatius És evident que les relacions del Consell de Mallorca amb el col·lectiu gai s'han deteriorat. Ben Amics carrega contra la gestió de Josefina Sintes a Benestar Social i afirma: «El Consell de Mallorca destina només 2.739 pessetes al dia per prevenir la SIDA entre la comunitat homosexual de Mallorca. Cada dia, el Consell destina cinquanta-tres pesestes a cada un dels municipis de l'Illa per prevenir la sida entre el col·lectius de gais i lesbianes. Amb 53 pessetes podem comprar tres condons».

Objectius Segons Ben Amics, els objectius de l'àrea de Benestar Social del Consell són: «Ball de saló, danses del món, gent gran en marxa, sopars de Nadal, caps de setmana esportius, festivals de cors i programes de manualitats»

Centre La presidenta Munar sol dir que la prova més evident que està centrada i encertada és ser criticada alhora pel PP i per EU. Qualque cosa li ha mancat a l'equilibri amb la Llei de parelles de fet.

Massa A ningú no li passà desapercebuda ahir a la Llonja la presència de Maria de la Pau Janer enfaixadíssima en uns calçons clars de pell. Massa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris