nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Serra

Sebastià Serra continua incessant la seva tasca d'animador cultural. Ningú no podrà negar que la darrera iniciativa del professor Serra és ben nova i pot donar molt a parlar. El Centre d'Estudis i Documentació de la UIB, que ell dirigeix, ha convocat, amb la col·laboració de Sa Nostra, quatre borses d'estudi per a l'anàlisi d'articles de premsa publicats a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera durant l'any 2000 i que destaquin per la seva contribució al debat social, cultural i polític. Les borses són de cinquanta mil pessetes. N'hi ha una per a les Pitiüses i una per a Menorca. En el cas de Mallorca, n'hi a dues: una dedicada a Palma i l'altra a la Part Forana. Ningú no podrà negar que Sebastià Serra reconeix el paper de la premsa en la construcció del país.

Roig El portaveu socialista a Cort diu que Emaya té un pla secret contra la brutor. Què li estranya més, a Antoni Roig? Que Emaya tingui un pla o que aquest pla sigui secret?

Verger Joan Verger insinua la possibilitat d'enviar un article «sobre tot en general» a la premsa. Res no ens agradaria més, don Joan.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris