nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

«España, Baleares, hoy»

El ministre Jaume Matas pronunciarà aquest dissabte a Pula una conferència d'allò més intrigant: «España, Baleares, hoy», de la mà del periodista de la COPE Luis Herrero. Serà interessant saber si Matas encara manté el parer del març de 1998 o els aires madrilenys l'han fet canviar d'opinió. Recordem que el 1998, i amb motiu de l'acte institucional de les Illes, el llavors president digué que «els ciutadans de les Balears hem d'anar molt alerta a no ser trepitjats de manera subtil, silenciosa però constant i efectiva, per la mentalitat més arreladament centralista que encara es manté a Espanya en certs nivells»; o que «el centralisme, la visió clàssica de la política espanyola, es manté viva i arrelada en els comportaments diaris». Mantindrà el missatge?

Coents De tornada de la política, i des d'una privilegiada independència professional, l'exministre d'UCD Santiago Rodríguez Miranda podria dir-ne més d'una de coent en el decurs del seu parlament en el Dia de la Constitució, que es durà a terme demà a la Llonja.

Liberals? Atesa la postura presa davant l'adopció per part d'homosexuals, molta de gent es demana si Munar és liberal o liberal-clerical.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris