algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Parelles de fet

La Conselleria de Benestar Social està convençuda que, respecte dels drets dels homosexuals a l'adopció, el debat social i el debat polític estan guanyats. Aquesta percepció no és només la que impera en el gabinet de Caro sinó en el si de la societat civil. Per això, l'equip de Fernanda Caro treballa en l'únic front que pot quedar obert: el jurídic. I s'ha de dir que no té cap dubte que aquesta batalla està també guanyada, perquè el seu projecte és inobjectable des d'aquest punt de vista.

Ajudes Fonts de la mateixa Conselleria asseguren que la Unió Europea es preocupa per redefinir els projectes de cooperació amb el Tercer Món. Es treballa sobre la hipòtesi que cada comunitat autònoma s'hauria de fer càrrec d'una àrea geogràfica concreta amb el 0'7% que destina a cooperació. Pertot arreu, s'és conscient que la cooperació internacional amb les zones més pobres del planeta és un assumpte massa seriós i important com per permetre que hi hagi decepcions o projectes que es puguin posar en qüestió.

Caro A poc a poc i amb bona lletra, Fernanda Caro va demostrant que la seva Conselleria no és només una quota de partit sinó que té sentit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris