algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Idò i res pus!

58010

Un paisà meu, un que sempre ha parlat com es parla a la vila, és a dir, com es parla a Felanitx des de fa 700 anys, es queixava del meu escrit diari i dels meus angelots, i em deia, literalment «D'ençà que escrius en català, s'única paraula que s'entén es quan s'angelot diu «idò» i res pus!». Per altra banda, jo, que ja tenc, com tenia el mestre Joan Alcover i com tenen tants d'altres de la meva generació, obres escrites en castellà i obres escrites en català, ja sé que un puta col·lega, vell i ressentit, que mai no ha sabut escriure ni en castellà ni en mallorquí, és qui conspira pels racons de la llibertat contra el meu català espanyolitzat o contra el meu espanyol catalanitzat. Un puta vell, és clar, i no mai un jove per la lllengua, crec jo...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris