bruma
  • Màx: 16°
  • Mín:

Vicens

El president del Foment del Turisme, Miquel Vicens, confon aquesta institució amb una patronal turística. Despus-hair aprofità un sopar, al qual s'havia convidat l'Executiu, per carregar contra la política del Govern del Pacte de Progrés. No és la primera vegada que aquest senyor demostra no tenir gaire sentit institucional. Foment s'ha convertit en un apèndix de la Federació Hotelera de Mallorca.

Mir Impressiona la capacitat de reacció del president de l'OCB, Antoni Mir. Quan l'afer del català a les oposicions està quasi arreglat, l'OCB hi pren posició. No obstant això, val més tard que mai.

Carme Feliu La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Carme Feliu, ha insultat les persones que es manifestaren davant el Casal Solleric. No sabíem que estigués tan nerviosa. Què vol dir això? Que li han estirat les orelles? Que està molt afectada? Més valdria que es dedicàs a argumentar perquè entre això i el «gol» del ratpenat, no és el millor moment perquè la senyora Carme Feliu es dediqui a parlar de «personatgets».

Crespo Segons sembla, Maria Crespo no assisteix a taules rodones perquè «no li fa ganes». Quanta delicadesa! Quina diplomàcia! Quina mà esquerra té la regidora!

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris