bruma
  • Màx: 16°
  • Mín:

Televisió autonòmica

Podria ser que el projecte de televisió autonòmica quedàs en això, en projecte atesa la manca de pressupost del Govern balear. Ara es comenta que per fer una TV «cutre» més val no fer-la. En tot cas, el projecte d'una «ràdio nacional» continua ferm.

De raça El nou director del Centre d'Investigació i Tecnologies Turístiques de les Balears és Alfonso Meaurio, fill de Pedro Meaurio, que fou durant molts d'anys director de l'aeroport de Palma. La família continua, doncs, lligada a l'activitat turística illenca.

Pla hidrològic La premsa estatal reflectia dimecres que el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, havia donat «plantada» a la inauguració del V Congrés Nacional de Medi Ambient «amb l'excusa de ser a una reunió del comitè nacional del PP». D'altra banda, Castella-La Manxa, governada per José Bono, vol compensacions interterritorals per cedir aigua a altres comunitats que considera més riques.

Riera Carme Riera va ser entrevistada per Maria de Pau Janer a Canal 33. Es coneix que hi ha bon rotllo entre les novel·listes mallorquines.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris