algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

L'adopció

És realment curiós que hi hagi persones de «bons costums» i partits polítics seguint el mateix camí, que troben antinatural l'adopció de nens per parelles homosexuals i per altra part troben natural que dictadors amb les mans plenes de sang rebin la comunió de les mans de l'Església Catòlica.

A dir veritat no pretenem entrar en polèmica amb persones que s'atreveixen a jutjar o millor dit a sospesar la capacitat d'estimar que pugui tenir altra gent en funció de la seva orientació sexual.

Bé! anem al gra, aquest Sindicat el que pretén és donar l'enhorabona per aquesta valenta passa que ha fet el Govern, així mateix el volem animar a seguir en el bon camí de la defensa de les llibertats que la història ha demostrat que són tan males d'aconseguir.

Pel que veim pertany als Consells Insulars establir la idoneïtat de les persones que sol·liciten l'adopció; des del Sindicat voldríem suggerir humilment que es faci un esforç per part dels integrants de la Comissió encarregada de dictaminar sobre el tema.

Miquel Bauzà Frau. Sindicat d'Exclosos de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris