algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Sóller: més ORA, més problemes

L'Ajuntament de Sóller, en la seva línia de voracitat recaptatòria a canvi dels mateixos o pitjors serveis, ha decidit estendre l'ORA a les barriades del Celler i de Cetre. Les raons són òbvies: en una es troba el Centre de Salut i en l'altre un concorregut supermercat, fets que en poden garantir la recaptació.

És la filosofia del «pagar per viure» dels que comanden a les Cases de la Vila que per res pensen en el bé dels veïns. El «cercau-vos la vida» és la màxima d'un Ajuntament que no sols no ha creat cap nova zona d'aparcament, sinó que l'ha limitat a cops de prohibicions.

El trobar un lloc on deixar el cotxe és un bon maldecap pels que vivim al centre de la ciutat (on no pots obrir una cotxeria) i en poc temps serà un miracle. Mentrestant, resulta patètic contemplar com a l'actual zona reguladora per l'ORA romanen sense ocupar la major part dels llocs per aparcar. Succeeix que en una petita ciutat, com ara Sóller, la diferència entre pagar o no per l'estacionament es pot quantificar en unes poques passes i, o tots els carrers són d'ORA, o l'ordenança fracassa com és el cas.

El més sorprenent és que, pel juny i en una reunió amb els veïnats, el regidor de Relacions Ciutadanes digué que no en sabia res de l'ampliació de la zona d'ORA... Dies més tard, el regidor encarregat del trànsit responsabilitzà la premsa per malentendre les informacions sobre l'ampliació de l'ORA. Quatre mesos han servit perque ambdós mostrassin el llautó de com amagaven la veritat, enganant els sollerics.

Joan Castanyer. Sóller

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris