nubes dispersas
  • Màx: 28°
  • Mín: 27°
29°

Plens convocats amb nocturnitat i traïdoria

Sr. Jaume Pou, batle d'Esporles, des de l'Associació Vilanova, com a associació veïnal democràticament constituïda que és, volem fer-li arribar la nostra més enèrgica protesta i indignació per les maneres utilitzades en l'aprovació de les Normes Subsidiàries (NS).

En el seu moment, quan aquestes foren exposades al públic i es determinaren els terminis per presentar-hi al·legacions, aquesta Associació convocà una reunió informativa per parlar-ne. Hi assistiren socis i veïns preocupats pel que estava en joc que majoritàriament aprovaren quatre esmenes a les noves normes urbanístiques i que foren presentades en el seu moment sense haver rebut mai cap resposta oficial de la seva acceptació o denegació. Malgrat el temps transcorregut sempre hem procurat estar a l'aguait sobre aquest tema, i d'altres, que ens afecta com a veïnats d'aquest poble. És per això que membres d'aquesta Associació han assistit periòdicament als plens de l'Ajuntament i amb un interès especial en aquell que havia de celebrar-se el passat dia 10 d'octubre i que després es va suspendre i es tornà a convocar amb traïdoria i nocturnitat. Fou al cap de dos dies que ens assabentàrem per la premsa que l'Ajuntament d'Esporles havia aprovat les NS amb els únics vots a favor del seu partit polític ignorant, això sí, que es va fer en un ple i en una Sala buida de públic perquè cap ciutadà no havia estat informat d'aquest sobtat ple extraordinari. És per això que li volem fer arribar la nostra més enèrgica protesta; per les maneres utilitzades, per la manca d'informació en tot moment, per l'obscurantisme que presideix aquest equip de govern del qual vostè és màxim responsable. Volem que sàpiga que ens sentim estafats i enganyats com a representants d'un col·lectiu veïnal, com a veïns en particular i com a ciutadans d'aquest poble.

Pot ser que hi hagi partits polítics o simplement individus que fan de polítics que pensen que la democràcia és convidar a votar els ciutadans cada quatre anys i ja n'hi ha prou. Però la democràcia és més que això, malgrat que ells no ho sàpiguen. I nosaltres, com a ciutadans, pensem exercir els nostres drets fins on faci falta i denunciar on sigui i quan sigui la manca d'escrúpols i l'estat de les coses que pateix aquest poble des que vostè és, democràticament, la seva primera autoritat.

Junta Directiva de l'Associació Vilanova.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris