cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Risc d'incendis

En els darrers anys hi ha hagut molts d'incendis, alguns de provocats per les persones. Aquesta carta és per cridar l'atenció d'aquelles persones que posen en perill els nostres boscos i camps.

Hi ha gent que fuma dins els cotxes i deixen les llosques al cendrer, però n'hi ha que els tiren a la carretera. Amb aquestes llosques poden provocar incendis forestals. El vent duu les llosques fins a un bosc proper o camps agrícoles.

També podem provocar incendis quan anam de càmping o de picnic. Nosaltres a vegades deixam els fems per terra i no els tiram a les papereres que hi ha en els boscos.

Aquests fems que deixam en els boscos els pot cremar el sol; per exemple: vidre, plàstic, bosses... i amb aquests fems que deixam en terra es provoquen incendis. Els animals queden sense casa i el bosc ja no viu. Nosaltres volem que a les Balears no hi hagi incendis i nosaltres puguem viure millor. Aquest estiu hem tingut sort perquè no hi ha hagut cap incendi. Volem que tots els estius tinguem la mateixa sort.

Alumnes de 6è curs de l'Escola na Penyal. Cala Millor

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris