cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Llorenç Capellà i la recerca de la veritat

Agraesc molt sincerament a Llorenç Capellà l'article La recerca de la veritat, que va publicar en aquest diari el dia 5 d'octubre i que no he conegut fins molt més tard, gràcies a un bon amic mallorquí. Les seves consideracions em donen l'oportunitat d'assenyalar que no és ni poc ni molt exacte que jo doni a Bernanos «una credibilitat gairebé absoluta» (si fos així, el seu fill no m'hauria posat a la «llista negra» dels enemics!, i si fos així Capellà mateix no em retrauria la meva «defensa» "ben relativa d'altra banda" del bisbe Miralles). Pel que fa a les relacions entre Miquel Oleo i el pare Atanasi, voldria precisar que la font que m'obliga a desmentir les afirmacions de Capellà és directa "no té res a veure amb «parents de Palafrugell», sinó amb familiars d'Oleo" i pens que d'una credibilitat absoluta.

Josep Massot i Muntaner. Barcelona.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris