nubes dispersas
  • Màx: 28°
  • Mín: 27°
29°

Vora o suvora, som IB

59626

Aquell diumenge, quan m'arribà l'adhesiu que em regalava el diari per aferrar-lo a la vora de la matrícula del meu cotxe, em vaig sentir orgullós de ser l'únic veïnat de la Punta del Sol de Cala Llombards que hi adheria el distintiu IB, que vol dir Illes Balears, a la vora de la matrícula espanyola del seu cotxe, un Citroën que, ara que ho dic, deu ser francès, si no vaig errat. Dic «a la vora de», en correcte català del Pompeu Fabra, i no pas «suvora», en correcte menorquí d'en Benejam de Ciutadella, com diu l'estimat col·lega Limón i, en resum, el que vull dir és només que, tant si dic vora, suvora o a la vora de, el que cal és no confondre la identitat nacional amb un simple aferrall per fotre n'Aznar...

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris