cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

El jove del «Planeta»

66310

L'hemeroteca n'està plena, de pàgines meves, dedicades al periodista Raúl del Pozo. Amb ell, he fet jo el reportatge més collonut de la meva vida, quan, amb un cavall i un ruc, vàrem fer «la ruta del Quijote», en viu, com si fóssim, de bell nou, el cavaller i son escuder. Enguany, els déus del Periodisme no han vulgut que jo hi fos, com cada any, al «Planeta», però, quan vaig llegir aquí el rumor que el premi finalista recaurà en un jove autor», li vaig enviar el retall, amb una nota que el matarà de gust: «Malgrat no guanyis, germà, ja has aconseguit el que sempre has cercat amb les dones, que et considerin jove i potent. Molts d'anys per la carretada d'anys que faràs el proper dia de Nadal. T'estim, Joan».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris