nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 16°
14°

Senyal de protesta

77910

Tant si ho creus com si no ho creus, em sent més identificat amb un senyor maputxe que es diu Pavelic o Palovic, segons el cronista, que amb un altre senyor que va néixer al meu poble i que, després de mig segle de compartir nació i amor de Déu, ara em predica que som estranger i ni tan sols em saluda, quan ens trobam pel carrer, a l'AELC, a la Casa de Cultura de Felanitx o a la Fira del Llibre. Dic això, perquè ahir, 12 d'octubre, vaig reflexionar també sobre la gran passa que hem fet en aquest país vers la llibertat, quan veig que l'humor dels angelots ha de competir amb l'humor de qui acusa els espanyols de genocidi i els aconsella fer feina cada 12 d'octubre en senyal de protesta...

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris