cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Hi ha revolucions i revolucions...

96472

L'inoblidable Jaime Jiménez m'envià a fer un reportatge a Bulgària. De llavors ençà, els amics i companys més veterans de la casa, em diuen «búlgaro». En Jaime, l'entranyable, em deia «bulguito» i alçava els braços, fent el senyal de la victòria, quan em veia entrar al diari. Jo li havia contat l'escàndol que m'havia fotut un policia búlgar, en veure que jo visitava el sepulcre de Dimitrov, amb les mans dins les butxaques i sense massa mostres de devoció, davant aquell mort solemne i embalsamat que tenien a la vitrina. Aquell era el Dimitrov vertader. Ahir, quan els papars, em mostraven en Demetrio nostre, que també es diu Dimitrov, en memòria del revolucionari, vaig entendre que, ara i sempre, hi ha revolucions i revolucions...

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris