nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Noves matrícules

A la premsa d'avui he llegit la crònica del debat que es va produir a l'Ajuntament de Palma sobre les noves plaques de matrícula aprovades pel govern Aznar.

Segons la crònica periodística, el regidor Sierra va manifestar que un 80% dels espanyols estan d'acord amb l'absencia del distintiu provincial/autonòmic. Això podria motivar l'elaboració d'un interessant estudi sociològic, per descobrir el motiu pel qual tota aquesta gent està empegueïda que es pugui conèixer el seu origen geogràfic.

No sé quin, però qualcun n'hi deu haver. Per altra part, un altre regidor de Cort, del qual no record el nom, es manifestà a favor del PM com a distintiu de Palma.

Molt bé, i jo vull la M com a distintiu de Manacor, però en aquest cas, quina lletra posaran a Madrid?, els que no estiguin empegueïts de mostrar el seu lloc de residència? Un poc de seriositat senyors. Amb els sous que cobren per no fer res, com a mínim podrien fer això, res, i almanco no dir dois.

Quant a les lletres IB a les matrícules, pens que donen suport a l'estat de dret, ja que les comunitats autònomes estan recollides com a entitats supraprovincials, amb Parlament i govern propis.

De moment, el que faré demà es comprar el diari que ha anunciat que regalarà un distintiu IB amb el seu exemplar, sensa que això suposi renunciar a la reivindicació que les sigles autonòmiques s'incorporin al lloc que cal. A dins la placa de la matrícula.

Joan Miquel Monjo. Manacor.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris