cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

La Història i el meu cotxe

75380

Crec que el més positiu del panorama periodístic actual és que, a un mateix diari, a la mateixa pàgina d'opinió, hi pugui haver, com és ara, dues o tres o quatre opinions absolutament oposades. Mai no diré, per exemple, que la lletra E del meu cotxe, només vulgui dir Embut, com pensa i creu un col·lega que, si no vaig errat, m'haurà de signar un passaport dels Països catalans per anar a veure els meus paisans de Felanitx. Tampoc voldria jo manifestar la meva mala llet per pensar i creure que l'adhesiu IB que, des d'avui lluirà al meu cotxe, vulgui dir Imperi Barceloní. Crec que el més positiu serà expressar la llibertat, sense creure que la Història només l'escriuen els vencedors.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris