nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Carta a una Policia Municipal deficient i que omet el deure de servei al ciutadà

Quan eren les 10.30 hores del dia 26 d'agost tres drogoaddictes intentaren entrar per la força a ca meva amb el meu fill a dins, en veure que forçant la porta no podien entrar arrencaren els perns de la persiana d'una estirada, i quedà la persiana penjant. El meu fill em cridà i quan vaig arribar s'havien començat a «punxar» a l'entrada d'un garatge pròxim, vaig cridar a l'«112» i ho comunicaren a la Policia Municipal. Passava el temps i la Policia Municipal no arribava, per sort succeí que per casualitat en aquell moment passava un cotxe de la Policia Nacional que en comunicar-los l'incident es feren càrrec dels tres subjectes immediatament. Solucionat el problema jo romania al carrer esperant la presència de la Policia Municipal i en veure que no arribaven vaig tornar a cridar a l'autodefinit Servei d'urgència 112 per demanar què passava: estranyats, m'asseguraren que l'avís estava enviat i em varen passar al telèfon de la Policia, on efectivament havien rebut la meva cridada, ja que tenien totes les meves dades. Em varen fer esperar al telèfon mentre trucaven a algú demanant per què no havien acudit a una cridada de consideració d'ajuda; la resposta no la vaig sentir, però sí que vaig poder sentir clarament «I ara què dic jo a aquest senyor?». I amb aire despreocupat li contestaren: «Idò digues-li que no teníem cap unitat disponible».

Una vegada més la Policia Municipal es defineix a si mateixa mitjançant els seus actes com un Cos de recaptació de multes, ja que quan deixes el vehicle cinc minuts sense tiquet d'hora la presència d'aquests individus és immediata, però quan requereixes la seva presència per a una emergència l'espera pot ser eterna, «si és que es presenten». Em té vostè content, Sr. batle, amb l'actuació de la seva Policia Municipal.

Isidor Núñez Rivallo. Palma

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris